Vegetar menu

 Menuen skal ses som forslag, som kan tilpasses netop Deres ønsker

Januar-Februar-Marts:

Forretter:

 Svampe consumme med stegte svampetern, Brød og smør.

 Mellemret:

Løgtærte med pure og urter

 Hovedretter:

Risotto med ost og smør, rå æbler og jordskokke chips

 Desserter:

 Selskabs dessert

April-Maj-Juni:

Forretter:

 Røsti med syltede grønt og mayo, Brød og smør.

 Mellemret:

Grøn ærtesuppe med saltede nødder og creme F 38%

 Hovedretter:

Hvide asparges med beurre blanc på brunet smør og croutons med rosmarin

 Desserter:

 Selskabs dessert

Juli-August-September:

Forretter:

 Ærter franchise med grønne bønner, Brød og smør.

 Mellemret:

Hvideasparges med parmesan og sauce på creme fraiche 

 Hovedretter:

Grillet brød med svampe

 Desserter:

 Selskabs dessert

Oktober-November-December:

Forretter:

Variation af kål med estragon emulsion

Mellemret:

Jordskokker som stegt, pure og chips

Hovedretter:

Bagt græskar med krydderier

Desserter:

Selskabs dessert