Vegetarmenu

 Menuen skal ses som forslag, som kan tilpasses netop Deres ønsker

Januar, februar og marts

Forret:

 Svampeconsommé med stegte svampetern (inkl. brød og smør)

 Mellemret:

Løgtærte med puré og urter

 Hovedret:

Risotto med ost, smør, rå æbler og jordskokkechips

 Dessert:

 Selskabsdessert

April, maj og juni

Forret:

 Rösti med syltede grønt og mayonnaise (inkl. brød og smør)

 Mellemret:

Grøn ærtesuppe med saltede nødder og creme fraiche (38%)

 Hovedret:

Hvide asparges med sauce beurre blanc (på brunet smør) og croutoner med rosmarin

 Desserter:

 Selskabsdessert

Juli, august og september

Forret:

Ærter française med grønne bønner (inkl. brød og smør)

 Mellemret:

Hvide asparges med parmesan og sauce på creme fraiche 

 Hovedret:

Grillet brød med svampe

 Desserter:

 Selskabsdessert

Oktober, november og december

Forret:

Variation af kål med estragon-emulsion

Mellemret:

Stegte jordskokker med puré og chips

Hovedret:

Bagt græskar med krydderier

Dessert:

Selskabsdessert