Sæsonbuffeter

Eksempler på buffeter:

Vi tilpasser buffeterne efter Jeres ønsker.
Fri bar under hele selskabet.

 Januar, februar og marts

Velkomstdrink:

El Miracle, Cava Brut

Buffet:

Rimmet kulmule med syltede sennepskorn, friséesalat og kærnemælksdressing

 Gravet okseinderlår med olivenolie og citronskal

Braiseret nakkefilet med sauce af braisere-lagen

Oksecuvette ”rosa”

Lun fisk med brunet smørsauce, persille, æbleeddike og sennep

 Grønkålssalat med løvstikkepesto, mandler og æbler

Bagte lune rødder i gremolata

Løgtærter med parmesan

Karamelmousse med hvid chokolade

Gammeldags æblekage med flødeskum

Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med smør.

Hvidvin:

Chiàro di Lùna, Catarratto – Pinot Grigio fra Terre Siciliane.

Rødvin:

Chiàro di Lùna, Primitivo fra Puglia IGP

Dessertvin:

Sol del mediterraneo, muscatel, Valencia

Herefter:

Kaffe/te med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

 Fri bar med øl, vand og vin

 Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter eget valg.

 Dagsarrangement (5 timer): Kr. 748,00 pr. kuvert

Aftenarrangement (7 timer): Kr. 898,00 pr. kuvert

 Der vil blive serveret øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette.

I bedes være opmærksomme på, at vi herefter beregner 110 kr. pr. person pr. time – dette er selvfølgelig inkl. alle drikkevarer.

April, maj og juni

Velkomstdrink:

 El Miracle, Cava Brut

 Buffet:

 Hele sider dampet lys fisk, sauce beurre blanc (på brunet smør), kapers og løg

Cæsarsalat med rosmarincroutoner

 Oksebavette med sød BBQ-sauce og sort peber

 Porchetta med løg og løvstikke – serveret med stegesky

 Cherrytomater med plukket ost, syltede rødløg, basilikum og vinaigrette 

 Grillet spidskål med rå æbler, dild og vinaigrette (på brunet smør)

 Grønne bønner med citron, urter og sennepsvinaigrette

 Kartoffelsalat (vendt i estragoncreme) med ærter og radiser  

 Jordbær-mazarinkage med crème anglaise

Karamelmousse med hvid chokolade

 Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med smør.

 Hvidvin:

Chiàro di Lùna, Catarratto – Pinot Grigio fra Terre Siciliane.

 Rødvin:

Chiàro di Lùna, Primitivo fra Puglia IGP

 Dessertvin:

Sol del mediterraneo, muscatel, Valencia

Herefter:

Kaffe/te med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

 Fri bar med øl, vand og vin

 Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter eget valg.

 Dagsarrangement (5 timer): Kr. 748,00 pr. kuvert

Aftenarrangement (7 timer): Kr. 898,00 pr. kuvert

 Der vil blive serveret øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette.

I bedes være opmærksomme på, at vi herefter beregner 110 kr. pr. person pr. time – dette er selvfølgelig inkl. alle drikkevarer.

Juli, august og september

 Velkomstdrink:

 El Miracle, Cava Brut

 Buffet:

 Papillote med lys fisk, urter, hvidvin og smør

Rimmet laks med peberrod, dild og glaskål.

 Svinefilet med spidskål, grov sennep og rå æbler

 Ballotine af kylling med estragon, rabarberkompot og rødvinssauce

 Helstegt oksehøjreb på ben

 Kartoffelsalat med løvstikkecreme, kapers, syltede rødløg og radiser

 Grønsalat med syrnet fløde og tranebær

 Stegt majs med kryddersmør, chili, estagon, kørvel og hvidløg

 Rabarbertrifili med hvid chokolade-creme 

Karamelmousse med hvid chokolade

 Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med smør.

 Hvidvin:

Chiàro di Lùna, Catarratto – Pinot Grigio fra Terre Siciliane.

 Rødvin:

Chiàro di Lùna, Primitivo fra Puglia IGP

 Dessertvin:

Sol del mediterraneo, muscatel, Valencia

Herefter:

Kaffe/te med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

 Fri bar med øl, vand og vin

 Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter eget valg.

 Dagsarrangement (5 timer): Kr. 748,00 pr. kuvert

Aftenarrangement (7 timer): Kr. 898,00 pr. kuvert

 Der vil blive serveret øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette.

I bedes være opmærksomme på, at vi herefter beregner 110 kr. pr. person pr. time – dette er selvfølgelig inkl. alle drikkevarer.

Oktober, november og december

 Velkomstdrink:

 El Miracle, Cava Brut

 Buffet:

 Gravet okse med anis, kanel og fennikelpuré

Torsk med sauce på grøntsager

Glaseret oksespidsbryst med gremolata 

 Svinebryst med crumble på flæskesvær 

 Variation af kål med estragon-emulsion

 Løgtærter med urter 

  Saltbagt selleri med røget smør og grov sennep

 Blandede glaserede rodfrugter i hønsefond og urter

 Halverede bagte blommer med karameliseret havregryn og råcreme

 Citron-cheesecake

 Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med smør.

 Hvidvin:

Chiàro di Lùna, Catarratto – Pinot Grigio fra Terre Siciliane.

 Rødvin:

Chiàro di Lùna, Primitivo fra Puglia IGP

 Dessertvin:

Sol del mediterraneo, muscatel, Valencia

Herefter:

Kaffe/te med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

 Fri bar med øl, vand og vin

 Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter eget valg.

 Dagsarrangement (5 timer): Kr. 748,00 pr. kuvert

Aftenarrangement (7 timer): Kr. 898,00 pr. kuvert

 Der vil blive serveret øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette.

I bedes være opmærksomme på, at vi herefter beregner 110 kr. pr. person pr. time – dette er selvfølgelig inkl. alle drikkevarer.

Hvis det ønskes, er det muligt, sammen med vores køkkenchef, at tilrettelægge sin egen buffet – spørg herefter. Der vil forekomme ændringer i forhold til årstiden. Når dette sker, vil et alternativ blive tilbudt.