Pop-up restaurant

Pop-up restaurant

Nyd fire lækre serveringer om fredagen i den nye pop-up restaurant på Bellahøjgaard – men skynd dig! Den er kun midlertidig…

Vi har desværre måtte udskyde en del af vores kommende selskaber, men mens vi venter på lysere tider, inviterer vi folk indenfor i vores historiske lokaler.

Vores midlertidige pop-up restaurant vil løbe hver fredag og lørdag fra kl 17 til 22 med start fredag d. 13. november og slut lørdag d. 19 december.

Vi byder på fire serveringer med en dertilhørende vinmenu bestående af fire glas hvid-, rød- eller dessertvin.

Menu i november:

Lyn stegt tun i sesam med puffede nudler og radisecrudité

Udbenet og Morkelfarseret kylling med kraftig hønsesky, hasselnødder og purløg

Oksecuvette med brændte løgskaller og palmekål dertil rødvinssauce samt persillekartofler à part

Hvid chokolade fromage på sablebund med passionsfrugt gelé

Vinmenu:

Hillgrove Creek, Chardonnay

Hillgrove Creek, Shiraz

Sol del Mediterraneo, Moscatel fra Valencia

Pris for fire serveringer inkl. vinmenu: 598,-

Pris for fire serveringer ekskl. vinmenu: 399,-

BORDBESTILLING NØDVENDIGT

| Facebook| info@bellahoej.dk | Tlf: 38 28 90 00