Nytårsaften på Bellahøj

Nytårsaften på Restaurant Bellahøj fra

kl. 17.30 til 02.00

Aftenen begynder kl. 17.30 med velkomstdrink og snacks samt Dronningens nytårstale.

Forret:
Brændt jomfruhummer med yuzu-gelé, persilleolie, radiser og urter.

Hvidvin:
Côtes du Rhône Blanc

Mellemret:
Stegt havtaske anrettet med spinat, hummerbisque og dild.

Hvidvin:
Côtes du Rhône Blanc

Hovedret:
Oksemørbrad serveret med løgpuré, trøffelpulver samt sauce med marv
Kartoffelfondant, salat med sylt serveres à part.

Rødvin:
Côtes du Rhône Rouge, Lavau

Dessert:
Passionsfrugttærte, anrettet med knas og vaniljeis.

Dessertvin:
Banyuls Rimage, Les Clos des Paulilles, Frankrig.

Herefter:

Kaffe/te med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

Baren åbner efter spisning med øl, vand, vin samt long drinks.

kl. 24.00 serveres bobler og kransekage,

Natmad: (serveres kl. 01.00)
Oste- og pølsebord med et udvalg af franske oste samt italienske
og spanske pølser.

Der spilles op til dans med vores husmusiker frem til kl. 02.00

KUVERTPRIS: Kr. 1.278,-