Nytårsaften i København på Bellahøj
Nytårsaften på Restaurant Bellahøj fra
kl. 17.30 til 02.00
Aftenen begynder kl. 17.30 med velkomst og snack samt nytårs tale.
Forret:
Brændt jomfruhummer, yuzu gele, hertil persille olie, radise og urter.
Hvidvin:
Cotes Du Rhone Blanc
Mellemret:
Stegt havtaske anrettet med spinat, hummer bisque og dild.
Hvidvin:
Cotes Du Rhone Blanc
Hovedret:
Okse mørbrad serveret med løgpure trøffel pulver samt sauce med marv
Kartoffel fondant, salat med sylt serveres a part.
Rødvin:
Cotes Du Rhone Rouge, Lavau
Dessert:
Passions frugt tærte, anrettet med knas og vanilje is.
Dessertvin:
Banyuls Rimage, Les Clos des Paulilles, Frankrig.
kaffe/ te og avec samt sødt.
Baren åbner efter spisning men øl, vand, vin samt long drinks.
kl. 24.00 serveres bobler og kransekage,
Natmad serveres kl. 01.00 Oste-/pølsebord med et udvalg af franske oste samt italienske
Og spanske pølser.
Der spilles op til dans med vores hus musiker frem til kl. 02.00