Julebuffet torsdag d. 26. december 2019 kl. 12.00 –17.00

Marinerede sild med løg og kapers.

Kryddersild med kapers og dild.

Karrysalat.

Stegte sildefileter smurt med sennep

.Rugbrød, hvidt brød med fedt og smør.

Æg og rejer med citron og kryddermayonnaise.

Norsk gravet laks med dildsauce.

Varmrøget laks.

Panerede rødspættefileter med citron og remoulade.

Lun leverpostej med svampe og bacon.

Mørbradbøffer med champignon á la crème.

Flæskesteg med marineret rødkål.

Madisterpølse med kål.

Confit af andelår hertil sauce.

Salat med syltede græskar og kerner.

Grønkålsalat med æbler og valnøder.

Ristede kartofler.

Udvalg af oste med svesker i solbær

Ris á la mande.

Panna Cotta med kirsebær.

Kuvertpris: Kr. 278,00,-

Vores hus musiker vil sørge for julestemning.