Julebuffet

Torsdag d. 26. december 2019 kl. 12.00 –17.00

  • Marinerede sild med løg og kapers.
  • Kryddersild med kapers og dild.
  • Karrysalat.
  • Stegte sildefileter smurt med sennep.
  • Rugbrød, hvidt brød med fedt og smør.
  • Æg og rejer med citron og kryddermayonnaise.
  • Norsk gravet laks med dildsauce.
  • Varmrøget laks.
  • Panerede rødspættefileter med citron og remoulade.
  • Lun leverpostej med svampe og bacon.
  • Mørbradbøffer med champignon á la crème.
  • Flæskesteg med marineret rødkål.
  • Madisterpølse med kål.
  • Confit af andelår hertil sauce.
  • Salat med syltede græskar og kerner.
  • Grønkålsalat med æbler og valnøder.
  • Ristede kartofler.
  • Udvalg af oste med svesker i solbær
  • Ris á la mande.
  • Æbletærte.
  • Panna Cotta med kirsebær.

Kuvertpris: Kr. 278,00,-

Vores husmusiker vil sørge for julestemning.