Bryllupsmenu på Restaurant Bellahøj 2020

Menu og vine tilpasses efter sæson og ønske

Velkomstdrink:

El Miracle, Cava Brut samt hjemmelavede snacks

Forret:

Vesterhavstatar med muslinger og kulmule vendt i dildolie og citron, syltede fennikel, rugbrød og radiser

 Mellemret:

Stegt havtaske med sauce nage, gulerodsjuice, havsyre.

Hvidvin:

Hillgrove Creek, Chardonnay

Hovedret:

Okse mørbrad med, brændte løg skaller  glace confit hvidløg og pom rissole

Rødvin:

Hillgrove Creek, Shiraz.

Dessert:

Pocherede pære, mazarin skum – æble gel – mandel makron

Dessertvin:

Château Les Arroucats – Cuvee Virginie, Bordeaux 

Herefter:

Kaffe/te med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

 Fri bar med øl, vand, vin og spiritus

 Snacks i baren

 Hvide duge, servietter, lys

isvand

 blomster dekorationer efter eget valg.

Natmad:

Ristede hotdogs med agurkesalat, ristede og rå løg, sennep,
ketchup

                    Kr. 1.478,00  pr. person.         

       Der vil serveres øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette.

Arrangementet er 9 timer

I bedes være opmærksomme på, at vi herefter beregner os 2.500 kr. pr. efterfølgene time samt 110 kr. pr. person for fri bar

Vi bestræber os på at gøre Deres arrangement så personligt som muligt, så hvis De har specielle ønsker til Deres arrangement, må De endelig sige til.