Bryllupsmenu på Restaurant Bellahøj 2019

Arrangementerne samt menuen skal ses som forslag, som kan tilpasses netop Deres ønsker

Januar, februar og marts:

Velkomstdrink:

El Miracle, Cava Brut samt hjemmelavede snacks

Forret:

Kroketter med modnet skinke og aïoli

 Mellemret:

Jordskokkesuppe med rå æbler, jordskokkechips, saltmandler og timianolie

Hvidvin:

Hillgrove Creek, Chardonnay

Hovedret:

Buk m. stegte kejserhatte, foie gras-sauce og ristede kartofler

Rødvin:

Hillgrove Creek, Shiraz.

Dessert:

Fragilité med kirsebærmousse hvid chokolade-ganache og hasselnøddepulver

Dessertvin:

Château Les Arroucats – Cuvee Virginie, Bordeaux – Sainte Croix du Mont.

Herefter:

Kaffe/te med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

 Fri bar med øl, vand, vin og spiritus

 Snacks i baren

 Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter ønske

Natmad:

Ristede hotdogs med agurkesalat, ristede og rå løg, sennep,
ketchup og remoulade.

 Kuvertpris:                                                                    Kr. 1.348,00                                                                                                    

 Der vil serveres øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette.

Arrangementet er 9 timer (f.eks. fra kl. 18.00 til 03.00)

I bedes være opmærksomme på, at vi herefter beregner 110 kr. pr. person pr. time – dette er selvfølgelig inkl. alle drikkevarer.

April, maj og juni:

Velkomstdrink:

El Miracle, Cava Brut samt hjemmelavede snacks

Forret:

Ceviche af kulmule med stenbiderrogn, syltede salatløg og karse 

 Mellemret:

Stegt søtunge med sauce beurre blanc på brunet smør, hvide asparges og dild

Hvidvin:

Hillgrove Creek, Chardonnay

Hovedret:

Ribeye m. stegt hjertesalat og rødvinssauce. Croutoner med marv apart.

Rødvin:

Hillgrove Creek, Shiraz.

Dessert:

Mousse-”sandwich” med jordbær og chokolade

Dessertvin:

Château Les Arroucats – Cuvee Virginie, Bordeaux – Sainte Croix du Mont.

Herefter:

Kaffe/te med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

 Fri bar med øl, vand, vin og spiritus

 Snacks i baren

 Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter ønske

Natmad:

Ristede hotdogs med agurkesalat, ristede og rå løg, sennep,
ketchup og remoulade.

Kuvertpris:                                                                    Kr. 1.348,00                                                                                                                

 Der vil serveres øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette.

Arrangementet er 9 timer (f.eks. fra kl. 18.00 til 03.00)

I bedes være opmærksomme på, at vi herefter beregner 110 kr. pr. person pr. time – dette er selvfølgelig inkl. alle drikkevarer.

Juli, august og september:

Velkomstdrink:

El Miracle, Cava Brut samt hjemmelavede snacks

Forret:

Vesterhavstatar med muslinger og kulmule vendt i dildolie og citron, syltede fennikel, rugbrød og radiser

 Mellemret:

Stegt havtaske med sauce nage, gulerodsjuice, havsyre.

Hvidvin:

Hillgrove Creek, Chardonnay

Hovedret:

Beef Wellington med foie gras-sauce, løgskaller og pommes Anna

Rødvin:

Hillgrove Creek, Shiraz.

Dessert:

Baked Alaska med solbær, vaniljeis og brændt marengs

Château Les Arroucats – Cuvee Virginie, Bordeaux – Sainte Croix du Mont.

Herefter:

Kaffe/te med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

 Fri bar med øl, vand, vin og spiritus

 Snacks i baren

 Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter ønske

Natmad:

Ristede hotdogs med agurkesalat, ristede og rå løg, sennep,
ketchup og remoulade.

Kuvertpris:                                                                    Kr. 1.348,00                                                                                                                  

 Der vil serveres øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette.

Arrangementet er 9 timer (f.eks. fra kl. 18.00 til 03.00)

I bedes være opmærksomme på, at vi herefter beregner 110 kr. pr. person pr. time – dette er selvfølgelig inkl. alle drikkevarer.

Oktober, november og december:

Velkomstdrink:

El Miracle, Cava Brut samt hjemmelavede snacks

Forret:

Kartoffelkroketter m. jomfruhummer, gravet okse, skinke og vilde grønne urter.

 Mellemret:

Pighvar med rosenkål, muslingesauce, dust og urter

Hvidvin:

Hillgrove Creek, Chardonnay

Hovedret:

Tournedos med ventreche, pommes Anna, brændte løgskaller, glace confit og hvidløg

Rødvin:

Hillgrove Creek, Shiraz.

Dessert:

Pocheret pære med mazarinskum, æblegelé og mandelmakron

Dessertvin:

Château Les Arroucats – Cuvee Virginie, Bordeaux – Sainte Croix du Mont.

Herefter:

Kaffe/te med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

 Fri bar med øl, vand, vin og spiritus

 Snacks i baren

 Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter ønske

Natmad:

Ristede hotdogs med agurkesalat, ristede og rå løg, sennep,
ketchup og remoulade.

Kuvertpris:                                                                    Kr. 1.348,00                                                                                                                  

 Der vil serveres øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette.

Arrangementet er 9 timer (f.eks. fra kl. 18.00 til 03.00)

I bedes være opmærksomme på, at vi herefter beregner 110 kr. pr. person pr. time – dette er selvfølgelig inkl. alle drikkevarer.