Bryllups menu på Restaurant Bellahøj 2019

Arrangementerne samt menuen skal ses som forslag, som kan tilpasses netop Deres ønsker

Januar-Februar-Marts:

Velkomstdrink:

El Miracle, Cava Brut samt hjemmelavet snacks

Forret:

Kroketter med modnet skinke og aioli

 Mellemret:

Jordskokke suppe med rå æbler, jordskokke chips og saltmandler, timian olie

Hvidvin:

Hillgrove Creek, Chardonnay

Hovedret:

buk m.  stegt kejserhat, foie gras sauce ristede kartofler

Rødvin:

Hillgrove Creek, Shiraz.

Dessert:

fragilite med kirsebærmousse hvidchokoladeganach og hasselnødde pulver

Dessertvin:

Chateau Les Arroucats, Cuvee Virginie, Sainte Croix Du Mont.

Kaffe/the med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

Fri bar med øl, vand og vin. samt Spiritus

 Snacks i baren

 Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter ønske

Natmad:

Ristede hotdogs med agurkesalat, ristede og rå løg, sennep,

Ketchup og remoulade.

 Couvertpris:                                                          Kr. 1.348,00                                                                                                    

 Der vil serveres øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette.

Arrangementet er i 9 timer eks. 18.00 til 03.00

I bedes være opmærksomme på at vi beregner os 110 kr. pr. person herefter pr. time, dette er selvfølgelig inkl. Alle drikkevarer.

April-Maj-Juni:

Velkomstdrink:

El Miracle, Cava Brut samt hjemmelavet snacks

Forret:

Cevice af kulmule med stenbiderrogn, syltede salatløg, karse, 

 Mellemret:

Stegt søtunge med beurreblanc på brunet smør hvideasparges og dild

Hvidvin:

Hillgrove Creek, Chardonnay

Hovedret:

Ribeye m. stegt hjertesalat og rødvinssauce. Croutons med marv apart.

Rødvin:

Hillgrove Creek, Shiraz.

Dessert:

Mousse ”sandwich” med jordbær og chokolade

Dessertvin:

Chateau Les Arroucats, Cuvee Virginie, Sainte Croix Du Mont.

Kaffe/the med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

Fri bar med øl, vand og vin. samt Spiritus

 Snacks i baren

  Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter ønske

Natmad:

Ristede hotdogs med agurkesalat, ristede og rå løg, sennep,

Ketchup og remoulade.

 Couvertpris:                                                               Kr.1.348,00                                                                                                     

 Der vil serveres øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette.

Arrangementet er i 9 timer eks. 18.00 til 03.00

I bedes være opmærksomme på at vi beregner os 110 kr. pr. person herefter pr. time, dette er selvfølgelig inkl. Alle drikkevarer.

Juli-August-September:

Velkomstdrink:

El Miracle, Cava Brut samt hjemmelavet snacks

Forret:

Vesterhavstatar med muslinger og kulmule vendt i dildolie og citron, syltede fennikel, rugbrød, radiser

 Mellemret:

Sauce nage er hvidvin kogt med løg og gulerødder, have syre er meget syrlig urt med stort blad

Hvidvin:

Hillgrove Creek, Chardonnay

Hovedret:

Wellington med foie gras sauce, løgskaller og pom Anna

Rødvin:

Hillgrove Creek, Shiraz.

Dessert:

Baked Alaska med solbær og vaniljeis og brændt marengs

Dessertvin:

Chateau Les Arroucats, Cuvee Virginie, Sainte Croix Du Mont.

Kaffe/the med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

Fri bar med øl, vand og vin. samt Spiritus

 Snacks i baren

  Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter ønske

Natmad:

Ristede hotdogs med agurkesalat, ristede og rå løg, sennep,

Ketchup og remoulade.

 Couvertpris:                                                               Kr.1.348,00                                                                                                     

 Der vil serveres øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette.

Arrangementet er i 9 timer eks. 18.00 til 03.00

I bedes være opmærksomme på at vi beregner os 110 kr. pr. person herefter pr. time, dette er selvfølgelig inkl. Alle drikkevarer.

Oktober-November-December:

Velkomstdrink:

El Miracle, Cava Brut samt hjemmelavet snacks

Forret:

Kartoffel kroketter m. jomfru hummer, gravet okse, skinke, vilde grønne urter.

 Mellemret:

Pighvar – rosenkål – muslingesauce – dust – urt

Hvidvin:

Hillgrove Creek, Chardonnay

Hovedret:

Tournedos med ventrace, pommes Anna – brændte løg skaller – glace confit hvidløg

Rødvin:

Hillgrove Creek, Shiraz.

Dessert:

Pocherede pære, mazarin skum – æble gel – mandel makron

Dessertvin:

Chateau Les Arroucats, Cuvee Virginie, Sainte Croix Du Mont.

Kaffe/the med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

Fri bar med øl, vand og vin. samt Spiritus

 Snacks i baren

  Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter ønske

Natmad:

Ristede hotdogs med agurkesalat, ristede og rå løg, sennep,

Ketchup og remoulade.

 Couvertpris:                                                               Kr.1.348,00                                                                                                     

 Der vil serveres øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette.

Arrangementet er i 9 timer eks. 18.00 til 03.00

I bedes være opmærksomme på at vi beregner os 110 kr. pr. person herefter pr. time, dette er selvfølgelig inkl. Alle drikkevarer.