Tirsdag-onsdag-torsdag-fredag

Åben fra kl. 17.00

Forretter:

Tomatsalat med friskost skum og basilikum.
Kr. 70,00

Confiteret kalvebrisler med maderia, stegt brød og rosmarin.
Kr. 110.00

Asparges, stenbidderrogn, purløgscreme og kyllingeskind.
Kr. 98,00

Hovedretter:

Wienerschnitzel med dreng, stegte kartofler, ærter og skysauce.
Kr. 185,00

Bøf med friteret løgringe, hvidløgssauce og asparges kartofler.
Kr. 198,00

Dagens fisk med brunet smørsauce,
citron, løg, krydderurter samt asparges kartofler.
Kr. 178,00

Desserter:

Tiramisu.
Kr. 75,00

Citrontærte med marengs.
Kr. 75,00

Petit four
Kr. 22,00

Tilkøb af salat.

Marineret salat med sylt.
Kr. 35,00

Børne menu:

Hjemmalavet kyllinge nuggets med remoulade og citron
Kr. 78,00

Panerede fiskefileter med remoulade og citron
Kr. 78,00

Børneis
Kr. 42,00