TIRSDAG, ONSDAG, TORSDAG OG FREDAG

Åbent fra kl. 17.00

 Tirsdag – Fredag
Sammensæt din egen 3 – retters menu fra Kr. 275,00
Vælg forret, hovedret og dessert ud fra menukortet. Vælge mellem de retter, der er markeret med *
Vær opmærksom på tillæg, hvis andre retter ønskes.

Forret

*Risotto med stegte kajserhatte og parmesan.
Kr. 70,00

Iberico med burrata og olivenolie.
Kr. 90,00 (+20)

* Stegt tun med radiser, urter og ristede sesam.
Kr. 75,00

Gravede andebryst med tørrede vindruer og blomme reduktion.
Kr. 90,00 (+20)

Hovedret

Wienersnitsel 400 gram, med pommes sauté, ærter, citron, kapers og høvlet  peberrod. Serveres med sky sauce.
Kr. 195,00 (+30)

*Risotto med stegte kajserhatte og parmesan.
Kr. 150,00

* Confiteret svin med græskarpure, syltede bånd af butternut og saltede kærner. Serveres med sauce af gulerod.
Kr. 165,00

*Bagt torsk, dehydret farvet gulerødder. Serveres med sause nage.
Kr. 165,00

Bøf med bearnaise, pommes frites og salat vinagret.
Kr. 210,00 (+45)

 

Dessert

Pistacietærte med mascapone og knas.
Kr. 75,00 (+20)

*Bailey fromage.
Kr. 55,00

Brownie med vaniljecreme.
Kr. 65,00 (+10)

Irish Coffee

Kr. 75,00

Børnemenu

Hjemmalavet kyllinge nuggets med ketchup, citron og pommes frites.
Kr. 78,00

Panerede fiskefileter med remoulade, citron og pommes frites.
Kr. 78,00

Børne is.
Kr. 42,00

Alle hovedretter kan laves om til børne størrelse for børn under 13 til halv pris.

Dagens ret

Tirsdag:

Stegt flæsk ad libitum med kartofler og persillesovs

Kr. 139,00

Børneportion (børn under 13): 1/2 pris.