Tirsdag-onsdag-torsdag-fredag

Åben 17.00 til 22.00

Forretter:

Kroketter med okseragout og løgpure
kr. 75,00

Jordskokkesuppe, jordskokke chips, purløgsolie 
Kr. 68,00


Hovedretter:

 

Wienerschnitzel med dreng, stegte kartofler, ærter og skysauce.
Kr. 185,00

Peberbøf med grov mos og salat med syltede grøntsager
Kr. 188,00

 Dagens fisk, spinatcreme, hummersauce, langtidsbagt
knoldselleri, grov mos
Kr. 178,00

Desserter:

Æble tartatin med vaniljeis
Kr. 72,00

Chokolade fondant med vaniljeis
Kr. 78,00

Petit four
Kr. 22,00

Tilkøb af salat.

Marineret salat med sylt.
Kr. 35,00

Børne menu:

Panerede kylling med remoulade
Kr. 78,00

Panerede fiskefileter med remoulade og citron
Kr. 78,00

Børneis
Kr. 42,00