TIRSDAG, ONSDAG, TORSDAG OG FREDAG

Åbent fra kl. 17.00

Forret

Stegt torsk, crudité af kål, sauce blanquette med spinat og røget olie

Kr. 65,00

Hvide asparges med spinatpuré, rejer og sauce hollandaise

Kr. 75,00

Laks med hyldeblomstsyltede tapioka, urter og ramsløgssauce.

Kr. 65,00

Hovedret

Wienerschnitzel med pommes sauté, ærter, skysauce og dreng

Kr. 185,00

Okse-tournedos med grillet hjertesalat, havgus og okseglace

Kr. 198,00

Flået meunierstegt rødspætte med citrussauce, hvide asparges,

dildolie og kartoffelchips

Kr. 170,00

Tomahawk af gris med peber-ventrêche, friske ærter og æblesauce

Kr. 170,00

 

Dessert

Bær med fløde, hvid chokolade og vaniljeis

Kr. 55,00

Bagte rabarber med nougatine og crème anglaise

Kr. 55,00

Lun ananas med karameliseret havregryn, romgelé og vaniljeis

Kr. 55,00

Sødt til kaffen

Kr. 22,00

Irish Coffee

Kr. 75,00

Børnemenu

Hjemmelavede kyllingnuggets med ketchup, citron og pommes frites

Kr. 78,00

Panerede fiskefileter med remoulade, citron og pommes frites

Kr. 78,00

Børneis

Kr. 42,00

 

Dagens ret

Tirsdag:

Stegt flæsk ad libitum med kartofler og persillesovs

Kr. 139,00

Børn under 13 år til ½ pris

 

Onsdag:

Sammensæt din egen 3 retters-menu ud fra vores á la carte-menukort

Kr. 268,00

 

Torsdag:

Wienerschnitzel med pommes sauté, ærter, skysauce og dreng

Kr. 168,00

Børn under 13 år til ½ pris

 

Fredag:

Ribeye med pommes frites, hjemmelavet sauce bearnaise og grønt

250 gram – kr. 188,00

350 gram – kr. 228,00

Børn under 13 år til ½ pris