Á la carte-menukort

NYT KORT FRA TIRSDAG D. 7. JANUAR 2020

TIRSDAG, ONSDAG, TORSDAG OG FREDAG

Åbent fra kl. 17.00

 Tirsdag – Fredag
Sammensæt din egen 3 – retters
Kr. 275,00
Vælg forret, hovedret og dessert ud fra
menukortet.
Ved valg af bøf bearnaise forekommer tillæg
på Kr. 45,00

Forretter:
Slagterbræt serveret med udenlandske pølser med garniture kr. 85,00

Rimet laks, peberrodsskum, kålblade og hibiskus kr. 70,00

Blomkål med trøffelsmør, friteret vilde ris, crudite af blomkål kr. 65.00

Hovedretter:
Nakke af gris med salvie, jordskokke chips og stegte jordskokker kr. 165,00

Glaserede oksekæber med hvidløgspure, tørrede løg,
skorzonerrødder og sherry sauce kr. 175,00

Stegt kulmule med æble/fennikelpure, crumble på kartoffel og citron,
syltede knoldselleri og kålpulver, musling sauce kr. 165,00

Bøf bearnaise med pommes og salat *** kr. 195,00

Desserter:
Nougatmousse med chokolade crumble, appelsin og havtorn kr. 75,00

Gateumarcel med chokoladeflager og saltede flødekaramel kr. 75,00

Tilkøb kartoffel mos eller pom frits kr. 45,00

Irish Coffee

Kr. 75,00

Børnemenu

Hjemmalavet kyllinge nuggets medketchup, citron og pommes frites.

Kr. 78,00

Panerede fiskefileter med remoulade, citron ogpommes frites.

Kr. 78,00

Børne is.

Kr. 42,00

Alle hovedretter kan laves om til børne størrelse for børn under 13 til halv pris.

Dagens ret

Tirsdag
Stegt flæsk ad libitum med kartofler og
persillesovs.
Kr. 139,00

Onsdag
400 g Wienersnitsel med pom sauté, ærter,
skysauce og dreng

Børneportion (børn under 13): 1/2 pris.