Selskabsmenuer

Arrangementerne skal ses som forslag, som kan tilpasses netop Deres ønsker.

Angementerne er enten af 5 eller af 7 timers varighed, hvor 7 timers arrangementerne er inklusiv fri bar. Begge typer arrangementer kan naturligvis forlænges.

Blomsterdekorationer i årstidens farver eller efter eget ønske er inkluderet i både 5 og 7 timers arrangementerne.

Priser

  • Arrangement I (5 timers arrangement) 718 kr.
  • Arrangement I (7 timers arrangement) 878 kr.
  • Arrangement II (5 timers arrangement) 818 kr.
  • Arrangement II (7 timers arrangement) 978 kr.
  • Arrangement III (5 timers arrangement) 968 kr.
  • Arrangement III  (7 timers arrangement) 1.128 kr.

Mellemret:

Hvis der ønskes mellemret, kan dette aftales med køkkenchefen. Pris fra 108 kr. pr. person.

Natmad:

  • Traditionel dansk saltbuffet
  • Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat og surt
  • Oste-/pølsebræt med spanske og italienske oste og pølser

Serveres med lunt hjemmelavet hvidt og mørkt brød

Tillæg på 108 kr. pr. person. Tillæg inkluderer drikkevarer og forlængelse af arrangementet med én ekstra time.

Selskabsmenu I:

– 5 timers arrangement, 718 kr.
– 7 timers arrangement, 878 kr

Velkomstdrink serveres ved ankomst, hvor der ligeledes vil være isvandHerefter serveres mad og vinmenu.

Forretter:

  • Hjemmerøget laks på plukket salat med parmesankiks, basilikum og pesto
  • Cremet kartoffel-/porresuppe med ristet bacon og persillerods fritté
  • Reje cocktail
  • Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle forretter

Hovedretter:

  • Gammeldags oksesteg serveret med årstidens gotlandske grøntsager, agurkesalat og tyttebær. Hertil kartofler og skysauce
  • Ovnbagt filet af vesterhavstorsk anrettet på bund af sauteret spinat. Hertil perleløg, små kartofler og safran beurre blanc
  • Stegt unghanebryst farseret med salvie og anrettet på sauté af spidskål. Serveret med Pommes Anna og rødvinsglace

Desserter:

  • Hjemmelavet æbletærte på mazarinbund med vaniljeis og hindbærcoulis
  • Tre slags chokolademousse med creme anglaise
  • Trifli lavet på hindbær og serveret med vaniljeis garneret med pistagetwill

Herefter serveres kaffe/the, små hjemmelavede chokolader og en avec samt (til 7 timers arrangementer) fri bar med øl, vand og vin. Spiritus kan afregnes efter forbrug.

Selskabsmenu II:

– 5 timers arrangement, 818 kr.
– 7 timers arrangement, 978 kr.

Velkomstdrink serveres ved ankomst, hvor der ligeledes vil være isvand. Herefter serveres mad og vinmenu.

Forretter:

  • Legeret jordskokkesuppe med røget andebryst og purløg
  • Carpaccio af oksefilet med parmesanost, citronolie og rucolasalat
  • Ristet rødfisk anrettet på en julienne af gotlandske rodfrugter og serveret med fiskefumé og krydderurtesalat
  • Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle forretter

Hovedretter:

  • Culotte fra sødmælkskalv serveret med langtidsbagte tomater og grønne bønner. Hertil Pommes Anna og portvinsglace
  • Perlehønebryst farseret med chorizo og anrettet på ristede rissolés og sæsonens spæde garniture. Hertil rosmaringlace
  • Gratineret pighvarfilet anrettet på svamperisotto og serveret med østerssauce

Desserter:

  • Chokoladekage med syltede pærer og vaniljeis garneret med chokoladetwill
  • Vanilje-/chokoladeparfait på nøddebund med passionsfrugt coulis
  • Italiensk Tiramisu

Herefter serveres kaffe/the, små hjemmelavede chokolader og en avec samt (til  7 timers arrangementer) fri bar med øl, vand og vin. Spiritus kan afregnes efter forbrug. Hvis der ønskes natmad, forlænges arrangementet med en time.

Selskabsmenu III:

– 5 timers arrangement,  968 kr.
– 7 timers arrangement, 1.128 kr.

Velkomstdrink serveres ved ankomst, hvor der også vil være isvand. Herefter serveres mad og vinmenu.

Forretter:

  • Jomfruhummer  bisque med hummerhaler og krydderurtesalat
  • Stegt ungduebryst med foie gras-terrin og kantarelcreme
  • Hvidvinsdampet rødtungefilet anrettet på en sauté af spæde spinater. Hertil muslingesauce og tomatcoulis
  • Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle for- og mellemretter.

Hovedretter:

  • Kalvefilet farseret med kronvildt. Hertil ristede svampe, Pommes Anna og Carl Johan sauce
  • Medaljon af oksemørbrad anrettet på Pommes de Creme. Hertil perleløg, små courgetter og trøffelglace
  • Steak af tun serveret med en sauté af tomat og asparges. Hertil  fiskefumé og små ristede kartofler

Desserter:

  • Marcel chokoladekage, vaniljebagte rabarber, Crème Brûlée og vaniljeis garneret med pistagetwill
  • Champagnesuppe med friske bær, rabarber og vaniljeis garneret med chokoladetwill
  • Sprøde kiks lagt i lag med kokos is. Hertil the creme

Herefter serveres kaffe/the, små hjemmelavede chokolader og en avec samt (til  7 timers arrangementer) fri bar med øl, vand og vin. Spiritus kan afregnes efter forbrug.

Vi bestræber os på at gøre Deres arrangement så personligt som muligt, så hvis De har specielle ønsker til Deres arrangement, må De endelig sige til.

Vi tager forbehold for evt. kommende prisreguleringer.