sæsonbuffetter

Eksempler på buffeter:
Velkomstdrink og sæson Buffet
Øl og sodavand ad libitum (samt vinmenu og isvand)
Kaffe/te og et glas cognac eller likør samt sødt.
Blomster dekorationer i årstidens farver eller efter ønske samt fri bar i alle timerne.

Forår

Første servering.

  • Løgskaller med stenbider rogn og Creme Fraiche.
  • Lakse tatar med glaskål og dild.
  • Panerede brandade med lys fisk og kapersdressing.
  • Kalve culotte med sæsonens spæde grøntsager.
  • Svinebryst, tranebær crumbel hertil timian sauce
  • Salat med syltede grøntsager.
  • Forårsløg med rygeost sauce.
  • Sprøde kartofler stegt med timian og rosmarin.
  • Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med smør.

Anden servering.

  • Æbletærte m/creme fraiche
  • Karamel mousse m/ Hvidchokolade

Buffet pr. person.                               Kr. 298,-

  • alle drikkevarer afregnes efter forbrug.

5 timer pr. person.                             Kr. 698,-

7 timer pr. person.                             Kr. 848,-

  • alt inklusiv.

Sommer.

Første servering.

  • Asparges med skinke, dijonaise.
  • “Spejl” Æg m. Krydderurter og løg pulver.
  • Stegt laks, æggecreme m. Ramsløg og saltede citron.
  • Helstegt US okse cuvette
  • Kylling ballotine m. Rabarber og sauce.
  • Salat med syltede grøntsager.
  • Kartoffelsalat, kapers, dild, persille.
  • Grillet Majs i krydderier og panko.
  • Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med smør.

Anden servering.

  • Cheesecake m. 2x Hindbær
  • Tærte med bær og creme anglaise

Buffet pr. person.                               Kr. 298,-

  • alle drikkevarer afregnes efter forbrug.

5 timer pr. person.                             Kr. 698,-

7 timer pr. person.                             Kr. 848,-

  • alt inklusiv.

Efterår.

Første servering.

  • Gravede okse m. tørrede krydderier og solsikkekerner.
  • Varmrøget laks med peberrods dressing og skovsyre.
  • Saltbagt selleri m. kærnemælk sauce og persille.
  • Svinebryst m. æblesauce og græskar.
  • Kylling m. pocherede porre i sennep.
  • Bitre salater m. Sylt og sprødt.
  • Svampe consumme m. Stegte svampe og purløg.
  • Pommes Anna med timian og løg.
  • Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med smør.

Anden servering.

  • Pære/æbletærte med vanilje og knas
  • Æblecrumble med marcipan

Buffet pr. person.                               Kr. 298,-

  • alle drikkevarer afregnes efter forbrug.

5 timer pr. person.                             Kr. 698,-

7 timer pr. person.                             Kr. 848,-

  • alt inklusiv.

Vinter.

Første servering.

  • Rimmet laks med peberrod og dild, glaskål.
  • Filet af stegt torskefilet sat på små salater
  • Helstegt blomkål m. Grov sennep og purløg/ estragon.
  • Glaserede svinekæber med sylt.
  • Okse- plukket og serveret i butterdejsskal m, løgskaller og sauce.
  • Lune rødder i juice med porreaske.
  • Karamelliserede jordskokker med rosmarin.
  • Knuste kartofler med blødeløg og krydderurter.
  • Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med smør.

Anden servering.

  • Mazarinkage med nøddetop og karamel.
  • Chokoladekage med frugtcoulis

Buffet pr. person.                               Kr. 298,-

  • alle drikkevarer afregnes efter forbrug.

5 timer pr. person.                             Kr. 698,-

7 timer pr. person.                             Kr. 848,-

  • alt inklusiv.

Hvis det ønskes, er det muligt, sammen med vores køkkenchef, at tilrettelægge sin egen buffet – spørg herefter. Der vil forekomme ændringer i forhold til årstiden. Når dette sker, vil et alternativ blive tilbudt.