Selskabsbuffetter

Herunder finder De et udsnit af vores kolde buffeter. Har De specielle ønsker, må De endelig sige til, så vi sammen med vor køkkenchef kan finde det rette til Dem.

Arrangementerne er enten af 5 eller af 7 timers varighed, hvor 7 timers arrangementer er inklusiv fri bar. Begge typer kan naturligvis forlænges.

Blomsterdekorationer i årstidens farver eller efter eget ønske er inkluderet i både 5 og 7 timers arrangementerne.

Buffet I

Velkomstdrink serveres ved ankomst, hvor der ligeledes vil være isvandHerefter serveres mad og øl og vand samt vinmenu.

  • Indbagt laks med krydderurtecreme
  • Fisketerrin svøbt i noritang med tomat og rød pimentsalsa
  • Stegt lammekølle med courgetter og aubergine
  • Sprøde kartofler i timian og rygeost
  • Grillet kyllingebryst med avocado og guacamole
  • Årstidens spæde grønne salater
  • To danske oste med radiser og bladeselleri
  • Frugttærter med calvadoscreme

Herefter serveres kaffe/the, små hjemmelavede chokolader og en avec samt (til  7 timers arrangementer) fri bar med øl, vand og vin. Spiritus kan afregnes efter forbrug. Hvis der ønskes natmad, forlænges arrangementet med en time.

Min. 20 couv.  5 tim. 698 kr. / 7 tim. 848 kr.

Buffet II

Velkomstdrink serveres ved ankomst, hvor der ligeledes vil være isvandHerefter serveres mad og øl og vand amt vinmenu.

  • Filet af stegt ferskvandsfisk sat på små salater med persilleolie
  • Kold skaldyrssoufflé med tomatvinaigrette
  • Saltrøget hellefisk med fennikelsalat og syrnet fløde
  • Helstegt oksetyndsteg med blommechutney
  • Farseret bornholmerhane
  • Marinerede kartofler med skalotteløg og drueagurker i brøndkarse-vinaigrette
  • Marksvampe i balsamisk eddike og honning
  • Tomattærte med ost
  • Udvalg af franske og danske oste med grønt og druer
  • Friske jordbær med vaniljeis

Herefter serveres kaffe/the, små hjemmelavede chokolader og en avec samt (til  7 timers arrangementer) fri bar med øl, vand og vin. Spiritus kan afregnes efter forbrug. Hvis der ønskes natmad, forlænges arrangementet med en time.

Min. 20 couv. 5 tim 748 kr. / 7 tim. 918 kr.

Buffet III

Velkomstdrink serveres ved ankomst, hvor der ligeledes vil være isvandHerefter serveres mad og øl og vand samt Vinmenu I.

  • *Saltet østersølaks med salat af fennikel og nektariner
  • Stegte rødfisk fileter marineret i rosmarin og serveret på små salater
  • Friskdampede muslinger med persille og hvidløg
  • Varmrøget ørred på små artiskokker med skarpe løg
  • Carpaccio af okseinderlår med tynde parmesanflager og marineret med tomatolie
  • Farseret perlehønebryst med ristet olivenpolenta
  • Kalveculotte stegt med italienske krydderurter og anrettet med ratatouille
  • Porretærte med mandler og friskrevet parmesan
  • Marinerede kartofler med sæsonens friske krydderurter
  • Udvalg af danske gårdoste, med grønt og druer
  • Frugttærte med sæsonens frugter
  • Chokoladedessert med frugter og mandelkiks

Herefter serveres kaffe/the, små hjemmelavede chokolader og en avec samt (til 7 timers arrangementer) fri bar med øl, vand og vin. Spiritus kan afregnes efter forbrug. Hvis der ønskes natmad, forlænges arrangementet med en time.

Min. 20 couv.  5 tim. 798 kr. / 7 tim. 968 kr.

Hvis det ønskes, er det muligt, sammen med vores køkkenchef, at tilrettelægge sin egen buffet/koldt bord – spørg herefter. Der vil forekomme ændringer i forhold til årstiden. Når dette sker, vil et alternativ blive tilbudt.

Vi tager forbehold for evt. kommende prisreguleringer.