Reception

Varighed 4 timer

Receptionsmenu I

  • Kanapéer med røget laks og dild
  • Croutoner med laksetatar og purløg
  • Håndsandwich
  • Vol au vent med purløgscreme og lakserogn
  • Kalvefrikadeller med rosmarin
  • Emmentaler med grønne druer
  • Grønsagstærter
  • Frugtfad
  • Små hjemmelavede chokolader

 Min. 30 couv. Kr. 232,-

Receptionsmenu II

  • Kanapéer med rejer og dild
  • Vol au vent med fyld af fisk og lakserogn
  • Ferskrøget laks serveret med flødeost
  • Kanapéer med røget andebryst og auberginekaviar
  • Ristet scampi med pesto og hvidløg
  • Filodej svøbt omkring oksekød og tilsmagt med chili
  • Små tomater med grønsagsfyld
  • Ostetærter med paprika
  • Sprødt rugbrød med blåskimmelost og druer
  • Årstidens udskårne frugt
  • Små hjemmelavede chokolader

Min. 30 couv. Kr. 288,-

Vi tager forbehold for evt. kommende prisreguleringer.