Påskebord

Påske buffet  søndag d. 21 april 2019

ANRETTET PÅ BUFFET:
  • Klassiske karrysild med æg og rødløg.
  • Marinerede sild med løg og kapers.
  • Hjemmelavet lune stegt sildefileter vendt i rugmel.
  • Grønlandske rejer med citron og kryddermayonnaise
  • Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade
  • Varmrøget østersølaks med salat af fennikel og nektariner
  • Helstegt flæskesteg med rødkål og surt
  • Lun leverpostej med ristet bacon og marksvampe
  • Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.
  • Mørbradbøffer med champignon á la crème
  • Spæde grønne salater.
  • Udvalg af grøntsagstærter
  • Udvalg af oste med grønt og druer
  • Gammeldags æblekage.
  • Chokoladekage.
  • Æbletærte m/creme fraiche

PRIS PR. PERSON KR. 278,00