Nytårsaften i København på Bellahøj

Nytårsaften på Restaurant Bellahøj fra

kl. 17.30 til 02.00

Aftenen begynder kl. 17.30 med velkomst og snack samt nytårs tale.

Forret:
Brændt jomfruhummer, yuzu gele, hertil persille olie, radise og urter.

Hvidvin:
Cotes Du Rhone Blanc

Mellemret:
Stegt havtaske anrettet med spinat, hummer bisque og dild.

Hvidvin:
Cotes Du Rhone Blanc

Hovedret:
Okse mørbrad serveret med løgpure trøffel pulver samt sauce med marv
Kartoffel fondant, salat med sylt serveres a part.

Rødvin:
Cotes Du Rhone Rouge, Lavau

Dessert:
Passions frugt tærte, anrettet med knas og vanilje is.

Dessertvin:
Banyuls Rimage, Les Clos des Paulilles, Frankrig.

kaffe/ te og avec samt sødt.

Baren åbner efter spisning men øl, vand, vin samt long drinks.

kl. 24.00 serveres bobler og kransekage,

Natmad serveres kl. 01.00 Oste-/pølsebord med et udvalg af franske oste samt italienske
Og spanske pølser.

Der spilles op til dans med vores hus musiker frem til kl. 02.00

COUVERTPRIS: 1.278 KR.