Nytårsaften i København på Bellahøj

Aftenen begynder kl. 19.00 med en 4-retters menu inkl. vinmenu ad libitum. Efterfølgende serveres kaffe og en avec. Baren åbner efter spisning og kl. 24.00 serveres champagne og kransekage, hvorefter der spilles op til dans.

Kl. 19.00 til 02.00

Alt er inkl. fra kl. 19.00 til 02.00, spiritus skal dog tilkøbes.

Forret

  • Østersøhummer som bisquet med kammuslinger og hummerstykker

Mellemret

  • Gratineret pighvar på underlag af friskdampet grøntsager med fiskefumé og en bordure af tomatcoulis

Hovedret

  • Medaljon af oksemørbrad serveret med årstidens honningglaserede rodfrugter, ristede kantareller, pommes rôsti og trøffelglace
  • Der vil være friskbagt brød & smør til retterne

Dessert

  • Marcel chokoladekage med bærkompot og vaniljecreme

Couvertpris: 1.148 kr.