Koldt bord

Herunder finder De vores kolde bord

Velkomstdrink:

  • Cava Flama d´Or brut, Spanien

Første servering:

  • Marinerede sild med løg og kapers.
  • Karrysild med rødløg og æg.
  • Stegte sildefileter med dild, smurt med sennep.
  • Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med fedt og smør

Anden servering:

  • Grønlandske fjordrejer med citron og kryddermayonnaise
  • Norsk gravet laks, brun farin og fennikel. Hertil dildsauce.
  • Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade.
  • Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.
  • Mørbradbøffer med champignon á la crème
  • Flæskesteg med marineret rødkål
  • Frikadeller med surt.
  • Lun leverpostej med champignon og bacon.

Tredje servering:

  • Udvalg af franske og danske oste med grønt og druer
  • Gammeldags æblekage.

Hvidvin: 

  • Cellier de Tourelles Sauvignon Blanc

Rødvin:   

  • Cellier de Tourelles Cabernet Sauvignon,

Kaffe/the med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

Fri bar med snaps, øl, vand og vin.

Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter ønske.

5 timer pr. person                                                                Kr.  748,-
7 timer pr. person                                                                Kr.  918,-

Vi vil tilpasse menuen ud fra  jeres ønsker og sæsonens udbud af råvarer

Der vil blive serveret øl, vand samt snaps under spisningen til dem, som ønsker dette. I bedes være opmærksomme på, at vi beregner os kr. 2.000,- pr. påbegyndt time ud over arrangementets timer.

Vi bestræber os på at gøre Deres arrangement så personligt som muligt, så hvis De har specielle ønsker til Deres arrangement, må De endelig sige til.