Julefrokost på Bellahøj

Restaurant Bellahøj holder julearrangementer fra fredag den 24. november til og med søndag den 17. december fra kl. 18.00.

Fredag d. 23 november, fredag d. 30 november, fredag d. 7 december og fredag d. 14 december.

På disse datoer vil der være diskotek og bar i riddersalen 22.00 til kl. 02.00, som alle selskaber er velkommen til at benytte.

Der vil også mulighed for at sidde i lokale med andre, efter ønske.

Julearrangementer på Restaurant Bellahøj er god mad og drikke samt hyggeligt samvær på toppen af København med udsigt over byens tage.

I går til bords, hvorpå der er anrettet et stort udvalg af julemad inklusiv grønne og lette retter.

Se nedenstående eksempler på julearrangementer:

Arrangement I:

Julebuffet: 358 kr. pr. person, drikkevarer afregnes efter forbrug.
(Min. 20 couverter. Drikkevarer efter kl. 22.00 afregnes efter forbrug)

Arrangement II:

Julebuffet, vin, øl, vand, snaps og kaffe/te ad libitum til kl. 18.00 til 22.00:   698 kr. inkl. moms
(Drikkevarer efter kl. 22.00 afregnes efter forbrug)
(Min. 20 couverter)

Arrangement III:

Menu, vin, øl, vand, snaps og kaffe/te ad libitum og fri bar  kl.18.00 til 02.00:   998 kr. inkl. moms.
(Min. 20 couverter)

Julemenu:

Anrettet på bordene:

  • Klassiske karrysild og marinerede sild
  • Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med fedt og smør

Anrettet på buffet:

  • Lune stegte sildefileter vendt i rugmel. Hertil sennep og rødbeder
  • Grønlandske fjordrejer med citron og kryddermayonnaise
  • Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade
  • Varmrøget østersølaks med salat af fennikel og nektariner
  • Sprødstegt and på ragout af rodfrugter med æbler
  • Helstegt flæskesteg med rødkål og surt
  • Lun leverpostej med ristet bacon og marksvampe
  • Marinerede kartofler med skalotteløg og drueagurker i brøndkarse-vinaigrette
  • Spæde grønne julesalater
  • Udvalg af grøntsagstærter
  • Udvalg af oste med grønt og druer
  • Ris a la mande

Velkommen til en dejlig aften på Bellahøj.