Julefrokostoplevelse på Bellahøjgaard

Bestil dit julefrokostarrangement

Inden d. 1. oktober og spar 15% på den samlede faktura. Obs! Gælder dog ikke d.25/11.

Gør jeres julefrokost til årets højdepunkt med en storslået julefrokost på Bellahøjgaard.
Kun 10 minutter fra København venter en idyllisk perle, hvor tradition og charme mødes.
Vælg mellem vores klassiske julebuffet eller en moderne fortolkning af den traditionsrige julemad – der begge vil forkæle smagsløgene og sprede ægte julestemning.
Arrangementet er i eget lokale med tilhørende terrasse eller have, dog tilbyder vi et fælles julefrokostarrangement d.25/11 læs mere HER.
Vi tilbyder julefrokostarrangementer for firmaer og private på alle ugens dage
fra d. 28. oktober til d. 22. december.

4 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 448,-
(Minimum 20 personer)
Drikkevarer afregnes efter forbrug

4 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 798,-
(Minimum 20 personer)
Inkl. Julebuffet, øl, sodavand og vin under middagen og kaffe/the buffet under desserten

7 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 798,-
(Minimum 20 personer)
Drikkevarer afregnes efter forbrug

7 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 1198,-
(Minimum 20 personer)
Inkl. Velkomstdrinks, Julebuffet eller 3-retters menu, øl, sodavand og husets vine under middagen, kaffe/the buffet under desserten, samt øl, vand, vin og longdrinks i baren efter middagen.

Bemærk at der vil komme + 100,- i tillæg pr. kuvert ved at vælge vores
moderne julebuffet.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud på jeres julefrokost.

Bemærk priserne er uden lokaleleje
Lokaleleje af Have- eller Charlottesalen kr. 2500,-
Lokaleleje af Renæssance- eller Riddersalen kr. 3500,-

Lokalelejen dækker over
Duge, stofservietter, stearinlys, blomster på bordene, isvand, rengøring, opvasker og opdækning / oppyntning.

Der betales ikke ekstra service charge på medbragt slik, chips eller kage til vores
arrangementer.

Se vores menu

3-retters julemenu

Forret
Ristede kammuslinger – blomkålspuré – beurre noisette –
hasselnødder – crudité – urter.
Hjemmelavet brød og smør.

Hovedret
Rosastegt andebryst – cognac figner – ande croquette –
Pigeon æble – pommes fondant- pommeau fløde.

Dessert
Vaniljemousse – Amarena kirsebærkompot – isparfait –
brændte mandler.

Klassisk Julebuffet

Første servering
Kryddersild med rødløg.
Marinerede sild med kapers og dild.
Hjemmelavet karrysalat.
Hjemme varmrøget laksefilet med flødestuvet spinat.
Smilende æg med rejer, citron og dild.
Brødbuffet bestående af hjemmelavet brød, rugbrød
samt urte focaccia, hertil fedt og rørt smør.

Anden servering
Panerede rødspættefileter med hjemmerørt grov
remoulade, citron og salt flager.
Klassisk hjemmelavet hønsesalat med sprødstegt bacon.
Mørbrad a la creme med svampe.
Lun leverpostej med ristet bacon, svampe og surt.
Sprød flæskesteg med henkogt rødkål.
Hvide samt brunede kartofler.
Køkkenchefens julesauce.
Grønkålssalat med citrus vinaigrette, sprøde kerner og
syltede trænebær.
Bellahøjgaards julesalat med valnødder, appelsiner
og sprød rødkål.

Tredje servering
Husets risalamande med kirsebærsovs

Moderne julebuffet

Første servering
Marinerede Christiansø sild med løg og kapers, hertil
hjemmelavet karrysalat.
Rugmelsstegte sild i eddikelage med peberrod og løg.
Brødbuffet bestående af hjemmelavet brød, rugbrød og
urte focaccia, hertil fedt samt rørt smør.

Anden servering
Citronmarinerede rejer med kogt æggemayonnaise,
hertil urt og citron.
Safran gravad laks med dildcreme, syltede Enoki
svampe, toppet med ærteskud.
Hønsesalat rørt med mild karry, æbler, agurk og
svampe, toppet med sprødt kyllingeskind og karse.
Bellahøjgaards jule-cæsarsalat med
granatæble, syltede blommer, hjemmelavet croutoner og
spicy sprøde kerner.
Grønkålssalat med variation af bagte beder,
rygeostcreme, røget mandler og syltede æbler.

Tredje servering
Panerede rødspættefileter med grov remoulade, citron
og salt flager.
Hjemmelavet krydderfrikadeller på kalv
hertil broccoli / æbletzatziki samt bede råkost.
Panerede svinebryst med urter, panko samt frysetørret
hindbær, serveret med sprød svær på siden, samt
hjemmesyltet rødkål og svesker.
Minitærter med glaserede løg, grønkål,
mascarponecreme og vesterhavsost samt ristede
pinjekerner.
Confiterede andelår med pigeon æbler og bagt
rodfrugteragout, serveret med appelsinsky og
mandelflager.

Dessert
Risalamande kage med vanilje panna cotta, Amarena
kirsebærgelé, ris og ristede mandler.