Julefrokost i København 2018

Serveres både til frokost og aften.

Oplægget til Deres julearrangement er god mad og drikke og hyggeligt samvær.

Traditionel jule buffe:

Første servering.

  • Karrysild med æbler og æg
  • Marinerede sild med løg og kapers
  • Lune, stegte sildefileter vendt i rugmel og sennep
  • Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med fedt og smør

Anden servering.

  • Grønlandske fjordrejer med citron og kryddermayonnaise
  • Panerede, stegte rødspættefileter med citron og remoulade
  • Varmrøget østersølaks med salat af fennikel og nektariner

Tredje servering.

  • Sprødstegt and på ragout af rodfrugter med æbler
  • Helstegt flæskesteg med rødkål og surt
  • Lun leverpostej med ristet bacon og marksvampe
  • Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.
  • Mørbradbøffer med champignon á la crème.
  • Spæde grønne julesalater
  • Udvalg af grøntsagstærter

Fjerde servering.

  • Udvalg af oste med grønt og druer
  • Chokoladekage.
  • Ris a la mande

pr. person                                       Kr.  358,-

Drikkevare afregnes efter forbrug

Der vil blive serveret øl, vand samt snaps under spisningen til dem, som ønsker dette. I bedes være opmærksomme på, at vi beregner os kr. 2.000,- pr. påbegyndt time ud over arrangementets timer.

Traditionel jule buffe:

Velkomstdrink:

  • Cava Flama d´Or brut, Spanien

Første servering.

  • Karrysild med æbler og æg
  • Marinerede sild med løg og kapers
  • Lune, stegte sildefileter vendt i rugmel og sennep
  • Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med fedt og smør

Anden servering.

  • Grønlandske fjordrejer med citron og kryddermayonnaise
  • Panerede, stegte rødspættefileter med citron og remoulade
  • Varmrøget østersølaks med salat af fennikel og nektariner

Tredje servering.

  • Sprødstegt and på ragout af rodfrugter med æbler
  • Helstegt flæskesteg med rødkål og surt
  • Lun leverpostej med ristet bacon og marksvampe
  • Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.
  • Mørbradbøffer med champignon á la crème.
  • Spæde grønne julesalater
  • Udvalg af grøntsagstærter

Fjerde servering.

  • Udvalg af oste med grønt og druer
  • Chokoladekage.
  • Ris a la mande

Hvidvin: 

  • Cellier de Tourelles Sauvignon Blanc

Rødvin:   

  • Cellier de Tourelles Cabernet Sauvignon,

Kaffe/the med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

Fri bar med snaps, øl, vand og vin.

Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter ønske.

5 timer pr. person                                       Kr.  798,-
7 timer pr. person                                       Kr.  948,-

Der vil blive serveret øl, vand samt snaps under spisningen til dem, som ønsker dette. I bedes være opmærksomme på, at vi beregner os kr. 2.000,- pr. påbegyndt time ud over arrangementets timer.

Vi tager forbehold for evt. kommende prisreguleringer.