Julefrokost 2024

Bestil dit julefrokostarrangement inden d. 1. september og spar 15% på kuvertprisen med drikkevarer inklusiv.

Obs! Gælder ikke fredage i perioden

Gør jeres julefrokost til årets højdepunkt med en storslået julefrokost på Bellahøjgaard. Kun 10 minutter fra København venter en idyllisk perle, hvor tradition og charme mødes. Vælg mellem vores klassiske julebuffet eller en moderne fortolkning af den traditionsrige julemad – der begge vil forkæle smagsløgene og sprede ægte julestemning.

Arrangementet er i eget lokale med tilhørende terrasse eller have.

Vi tilbyder julefrokostarrangementer for firmaer og private på alle ugens dage

fra d. 31. oktober til d. 20. december.

5 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 998,-
(Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrinks, klassisk julebuffet eller 3-retters menu, øl, sodavand og husets vine igennem hele arrangementet samt kaffe/the buffet til desserten.

7 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 798,-
(Minimum 20 personer)

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

7 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 1198,-
(Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrinks, klassisk julebuffet eller 3-retters menu, øl, sodavand og husets vine under middagen, kaffe/the buffet under desserten, samt øl, vand, vin og longdrinks i baren efter middagen.

Bemærk at der vil komme + 100,- i tillæg pr. kuvert ved at vælge vores moderne julebuffet.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud på jeres julefrokostarrangement.

Bemærk priserne er uden lokaleleje.
Lokaleleje af Have- eller Charlottesalen kr. 2500,-

Lokaleleje af Renæssance- eller Riddersalen kr. 3500,-

Lokalelejen dækker over

Duge, stofservietter, stearinlys, blomster på bordene, isvand, rengøring, opvasker og opdækning / oppyntning. Der betales ikke ekstra service charge på medbragt slik, chips eller kage til vores arrangementer.

5 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 998,-
(Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrinks, klassisk julebuffet eller 3-retters menu, øl, sodavand og husets vine igennem hele arrangementet samt kaffe/the buffet til desserten.

7 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 798,-
(Minimum 20 personer)

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

7 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 1198,-
(Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrinks, klassisk julebuffet eller 3-retters menu, øl, sodavand og husets vine under middagen, kaffe/the buffet under desserten, samt øl, vand, vin og longdrinks i baren efter middagen.

Bemærk at der vil komme + 100,- i tillæg pr. kuvert ved at vælge vores moderne julebuffet.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud på jeres julefrokostarrangement.

Bemærk priserne er uden lokaleleje.
Lokaleleje af Have- eller Charlottesalen kr. 2500,-

Lokaleleje af Renæssance- eller Riddersalen kr. 3500,-

Lokalelejen dækker over

Duge, stofservietter, stearinlys, blomster på bordene, isvand, rengøring, opvasker og opdækning / oppyntning. Der betales ikke ekstra service charge på medbragt slik, chips eller kage til vores arrangementer.

Se vores menu

Klassisk julebuffet

Første servering
Kryddersild med rødløg.
Marinerede sild med kapers og dild.
Hjemmelavet karrysalat.
Varmrøget laksefilet med flødestuvet spinat.
Smilende æg med rejer, citron og dild.
Brødbuffet bestående af hjemmelavet brød og rugbrød hertil fedt og smør.

Anden servering
Panerede rødspættefileter med hjemmerørt grov remoulade, citron og salt flager.
Klassisk hjemmelavet hønsesalat med sprødstegt bacon.
Mørbrad a la creme med svampe.
Lun leverpostej med ristet bacon, svampe og surt.
Sprød flæskesteg med henkogt rødkål.
Hvide samt brunede kartofler.
Køkkenchefens julesauce.
Grønkålssalat med citrus vinaigrette, sprøde kerner og syltede trænebær.
Bellahøjgaards julesalat med valnødder, appelsiner og sprød rødkål.

Tredje servering
Husets risalamande med kirsebærsovs

Moderne julebuffet

Første servering
Marinerede sild med løg og kapers
hertil hjemmelavet karrysalat.
Rugmelsstegte sild i eddikelage med peberrod og løg.
Brødbuffet bestående af hjemmelavet brød og rugbrød hertil fedt samt smør.

Anden servering
Citronmarinerede rejer med kogt æggemayonnaise, hertil urt og citron.
Safran gravad laks med dildcreme, syltede Enoki svampe, toppet med ærteskud.
Hønsesalat rørt med mild karry, æbler, agurk og svampe, toppet med sprødt kyllingeskind og karse.
Bellahøjgaards jule-cæsarsalat med granatæble, syltede blommer, hjemmelavet croutoner og spicy sprøde kerner.
Grønkålssalat med variation af bagte beder, rygeostcreme, røget mandler og syltede æbler.

Tredje servering
Panerede rødspættefileter med grov remoulade, citron og salt flager.
Hjemmelavede krydderfrikadeller på kalv hertil broccoli / æbletzatziki samt bede råkost.
Panerede svinebryst med urter, panko samt frysetørret hindbær, serveret med sprød svær på siden, samt hjemmesyltet rødkål og svesker.
Minitærter med glaserede løg, grønkål, mascarponecreme og vesterhavsost samt ristede pinjekerner.
Confiterede andelår med pigeon æbler og bagt rodfrugteragout, serveret med appelsinsky og mandelflager.

Dessert
Risalamande kage med vanilje panna cotta, Amarena kirsebærgelé, ris og ristede mandler.

Moderne julebuffet

Første servering
Marinerede sild med løg og kapers
hertil hjemmelavet karrysalat.
Rugmelsstegte sild i eddikelage med peberrod og løg.
Brødbuffet bestående af hjemmelavet brød og rugbrød hertil fedt samt smør.

Anden servering
Citronmarinerede rejer med kogt æggemayonnaise, hertil urt og citron.
Safran gravad laks med dildcreme, syltede Enoki svampe, toppet med ærteskud.
Hønsesalat rørt med mild karry, æbler, agurk og svampe, toppet med sprødt kyllingeskind og karse.
Bellahøjgaards jule-cæsarsalat med granatæble, syltede blommer, hjemmelavet croutoner og spicy sprøde kerner.
Grønkålssalat med variation af bagte beder, rygeostcreme, røget mandler og syltede æbler.

Tredje servering
Panerede rødspættefileter med grov remoulade, citron og salt flager.
Hjemmelavede krydderfrikadeller på kalv hertil broccoli / æbletzatziki samt bede råkost.
Panerede svinebryst med urter, panko samt frysetørret hindbær, serveret med sprød svær på siden, samt hjemmesyltet rødkål og svesker.
Minitærter med glaserede løg, grønkål, mascarponecreme og vesterhavsost samt ristede pinjekerner.
Confiterede andelår med pigeon æbler og bagt rodfrugteragout, serveret med appelsinsky og mandelflager.

Dessert
Risalamande kage med vanilje panna cotta, Amarena kirsebærgelé, ris og ristede mandler.