Jule buffet

Tirsdag d. 26.december 2017 kl. 12.00 –17.00

  • Marinerede sild med løg og kapers.
  • Karrysild med rødløg og æg.
  • Stegte sildefileter smurt med sennep.
  • Marineret sild
  • Rugbrød, hvidt brød, fedt og smør.
  • Grønlandske rejer med citron og kryddermayonnaise.
  • Norsk gravet laks, Hertil dildsauce.
  • Varmrøget laks.
  • Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade.
  • Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.
  • Mørbradbøffer med champignon á la crème.
  • Flæskesteg med marineret rødkål.
  • Oksetyndsteg, serveret med blommechutney.
  • Andesteg med æbler og svesker, hertil ande sauce.
  • Medister pølse med grønlang kål.
  • Udvalg af franske og danske oste, med grønt og druer.
  • Chokoladekage.
  • Ris a la mande.
  • Æble tærte.
  • Panna cotta kirsebær.

Pris pr. person kr. 248,00