Jule buffet

Onsdag d. 26.december 2018 kl. 12.00 –17.00

  • Marinerede sild med løg og kapers.
  • krydder sild med kapers og dild.
  • karry salat.
  • Stegt sildefileter smurt med sennep.
  • Rugbrød, hvidt brød, fedt og smør.
  •  Æg og rejer med citron og kryddermayonnaise.
  • Norsk gravet laks, Hertil dildsauce.
  • Varmrøget laks.
  • Panerede  rødspættefileter med citron og remoulade.
  • Lun leverpostej med svampe og bacon.
  • Mørbradbøffer med champignon á la crème.
  • Flæskesteg med marineret rødkål.
  • Madisterpølse med kål.
  • Confit af andelår, hertil  sauce.
  • Salat med syltende græskar og kerner.
  • Grønkål salat med æbler og valnøder.
  • Ristede kartofler.
  • Udvalg af  oste, med svesker i solbær
  • Ris a la mande.
  • Æble tærte.
  • Panna cotta kirsebær.

Pris pr. person kr. 278,00

vores hus musiker vil sørge for jule stemning.