Jule buffet
Tirsdag d. 26.december 2017 kl. 12.00 –17.00
- Marinerede sild med løg og kapers.
- Karrysild med rødløg og æg.
- Stegte sildefileter smurt med sennep.
- Marineret sild
- Rugbrød, hvidt brød, fedt og smør.
- Grønlandske rejer med citron og kryddermayonnaise.
- Norsk gravet laks, Hertil dildsauce.
- Varmrøget laks.
- Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade.
- Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.
- Mørbradbøffer med champignon á la crème.
- Flæskesteg med marineret rødkål.
- Oksetyndsteg, serveret med blommechutney.
- Andesteg med æbler og svesker, hertil ande sauce.
- Medister pølse med grønlang kål.
- Udvalg af franske og danske oste, med grønt og druer.
- Chokoladekage.
- Ris a la mande.
- Æble tærte.
- Panna cotta kirsebær.
Pris pr. person kr. 248,00