Bryllup i København

Hold jeres bryllup i København hos Restaurant Bellahøj.

Tilbud på bryllupsfest

Velkomstdrink:

  • Cava, Berberana, Gran Tradition, Brut

Tapas:

  • Hummerbisquet med braiseret havtaske
  • Varmrøget laks med plukket salat og flager af parmesankiks
  • Skovdue på underlag af smørstegt crouton og serveret med kantarelcreme

Mellemret:

  • Gratineret sandart på underlag af risotto og fiskefumé med en bordure af tomatcoulis

Hvidvin:

  • Bergfeld winery, St. Helena, Chardonnay, Californien

Hovedret:

  • Kalve filet m krondyr ryg, serveret med en puré af persillerod og årstidens garniture. Hertil kartofler stegt med rosmarin og timian samt rødvinsglace

Rødvin:

  • Salento, Primitivo, Puglia, Italien

Desserttallerken:

  • Marcel chokoladekage
  • Crème Brûlée
  • Årstidens friske bær
  • Vaniljeis

Dessertvin:

  • Muscat, Baron de Farnals, Spanien

Kaffe/the med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

Fri bar med øl, vand og vin. samt Spiritus

Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter ønske.

Natmad:

Oste-/pølsebord med et udvalg af franske oste, italienske og spanske pølser og friskbagt brød

Couvertpris: Kr. 1.148,00

Der vil serveres øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette. I bedes være opmærksomme på, at vi beregner os kr. 2.000,- pr. påbegyndt time ud over arrangementets 8 timer.

Tilbud på bryllupsfest med reception

Kl. 16.00 til 18.00 Reception.

Cava, Berberana, Gran T radicion, Brut

Bryllupskage medbringes.

Kaffe og te

Snitter:

  • Røget laks med artiskoktapenade
  • Røget culotte med mascarponecreme

Spisning 18.00

Tapas:

  • Hummerbisquet med braiseret havtaske
  • Varmrøget laks med plukket salat og flager af parmesankiks
  • Skovdue på crouton serveret med kantarelcreme

Mellemret:

  • Gratineret sandart på underlag af risotto og fiskefumé med en bordure af tomatcoulis

Hvidvin:

  • Bergfeld winery, St. Helena, Chardonnay, Californien

Hovedret:

  • Kalve filet m krondyr ryg, serveret med en puré af persillerod og årstidens garniture. Hertil kartofler stegt med rosmarin og timian samt rødvinsglace

Rødvin:

  • Salento, Primitivo, Puglia, Italien

Desserttallerken:

  • Marcel chokoladekage
  • Crème Brûlée
  • Årstidens friske bær
  • Vaniljeis

Dessertvin:

  • Muscat, Baron de Farnals, Spanien

Kaffe/the med sødt

Et glas cognac eller likør efter ønske

Fri bar med øl, vand og vin. samt Spiritus

Duge, servietter, lys, isvand og blomsterdekorationer efter ønske.

Natmad:

Oste-/pølsebord med et udvalg af franske oste, italienske og spanske pølser og friskbagt brød

Couvertpris: Kr. 1.368,00

Der vil serveres øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette. I bedes være opmærksomme på, at vi beregner os kr. 2.000,- pr. påbegyndt time ud over arrangementets 10 timer.

Der er frie drikkevare i alle arrangementers 10 timer.