Tirsdag-onsdag-torsdag-fredag

Åben 17.00 til 22.00

Forretter:
Kroketter med braiseret svineskank og løg relish.
Kr. 70,00

Gravede okse med chips, syltede løg,
tyttebær og mayo.
Kr. 60,00

Rimet knivmusling med æbler, syltede
fennikel og grøn olie.
Kr. 60,00

Hovedretter:

Wienerschnitzel med dreng, stegte kartofler, ærter og skysauce.
Kr. 185,00

Confiteret andelår, stegt persillerod, rød grønkål, drue gasdrik og grov mos apart.
Kr. 180,00

Stegt torsk med bolsjebeder, kålblade
og brunet smør, beurre blanc.
Kr. 178,00

Desserter:

Chokoladefondant med vanilie is.
Kr. 70,00

Hindbærfromage med lakrids.
Kr. 60,00

Petit four
Kr. 22,00

Tilkøb af salat.

Marineret salat med sylt.
Kr. 35,00

Børne menu:

Hjemmelavet nuggets eller fiksefilet med pommes frites.
Kr. 78,00

Børneis
Kr. 38,00