Ring på telefon 38 28 90 00 ellerkontakt os her

Selskabsmenuer:

 

bellahoej7

Arrangementerne skal ses som forslag, som kan tilpasses netop Deres ønsker.

Angementerne er enten af 5 eller af 7 timers varighed, hvor 7 timers arrangementerne er inklusiv fri bar. Begge typer arrangementer kan naturligvis forlænges.

Blomsterdekorationer i årstidens farver eller efter eget ønske er inkluderet i både 5 og 7 timers arrangementerne.

*

Priser:

Arrangement I (5 timers arrangement):      718 kr.                               Arrangement I (7 timers arrangement):            878 kr.

Arrangement II (5 timers arrangement):    818 kr.                                Arrangement II (7 timers arrangement):          978 kr.

Arrangement III (5 timers arrangement):   968 kr.                               Arrangement III  (7 timers arrangement):     1.128 kr.

*

Mellemret:

Hvis der ønskes mellemret, kan dette aftales med køkkenchefen. Pris fra 108 kr. pr. person.

*

Natmad:

Traditionel dansk saltbuffet

Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat og surt

Oste-/pølsebræt med spanske og italienske oste og pølser*

Serveres med lunt hjemmelavet hvidt og mørkt brød

Tillæg på 108 kr. pr. person. Tillæg inkluderer drikkevarer og forlængelse af arrangementet med én ekstra time.

IMG_7728

Selskabsmenu I:

Velkomstdrink serveres ved ankomst, hvor der ligeledes vil være isvand. Herefter serveres mad og Vinmenu I.

*

Forretter:

Hjemmerøget laks på plukket salat med parmesankiks, basilikum og pesto

Cremet kartoffel-/porresuppe med ristet bacon og persillerods fritté

Reje cocktail

Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle forretter

*

Hovedretter:

 Gammeldags oksesteg serveret med årstidens gotlandske grøntsager, agurkesalat og tyttebær. Hertil kartofler og skysauce

Ovnbagt filet af vesterhavstorsk anrettet på bund af sauteret spinat. Hertil perleløg, små kartofler og safran beurre blanc

Stegt unghanebryst farseret med salvie og anrettet på sauté af spidskål. Serveret med Pommes Anna og rødvinsglace

*

Desserter:

Hjemmelavet æbletærte på mazarinbund med vaniljeis og hindbærcoulis

Tre slags chokolademousse med creme anglaise

Trifli lavet på hindbær og serveret med vaniljeis garneret med pistagetwill

Herefter serveres kaffe/the, små hjemmelavede chokolader og en avec samt (til 7 timers arrangementer) fri bar med øl, vand og vin. Spiritus kan afregnes efter forbrug.

*

Selskabsmenu II:

Velkomstdrink serveres ved ankomst, hvor der ligeledes vil være isvand. Herefter serveres mad og Vinmenu II

*

Forretter:

Legeret jordskokkesuppe med røget andebryst og purløg

Carpaccio af oksefilet med parmesanost, citronolie og rucolasalat

Ristet rødfisk anrettet på en julienne af gotlandske rodfrugter og serveret med fiskefumé og krydderurtesalat

Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle forretter

*

Hovedretter:

Culotte fra sødmælkskalv serveret med langtidsbagte tomater og grønne bønner. Hertil Pommes Anna og portvinsglace 

  Perlehønebryst farseret med chorizo og anrettet på ristede rissolés og sæsonens spæde garniture. Hertil rosmaringlace 

  Gratineret pighvarfilet anrettet på svamperisotto og serveret med østerssauce

*

Desserter:

Chokoladekage med syltede pærer og vaniljeis garneret med chokoladetwill

Vanilje-/chokoladeparfait på nøddebund med passionsfrugt coulis

Italiensk Tiramisu

Herefter serveres kaffe/the, små hjemmelavede chokolader og en avec samt (til  7 timers arrangementer) fri bar med øl, vand og vin. Spiritus kan afregnes efter forbrug. Hvis der ønskes natmad, forlænges arrangementet med en time.

 *

Selskabsmenu III:

Velkomstdrink serveres ved ankomst, hvor der også vil være isvand. Herefter serveres mad og Vinmenu III

*

Forretter:

Jomfruhummer  bisque med hummerhaler og krydderurtesalat

Stegt ungduebryst med foie gras-terrin og kantarelcreme

Hvidvinsdampet rødtungefilet anrettet på en sauté af spæde spinater. Hertil muslingesauce og tomatcoulis

Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle for- og mellemretter.

*

Hovedretter:

Kalvefilet farseret med kronvildt. Hertil ristede svampe, Pommes Anna og Carl Johan sauce

Medaljon af oksemørbrad anrettet på Pommes de Creme. Hertil perleløg, små courgetter og trøffelglace

Steak af tun serveret med en sauté af tomat og asparges. Hertil  fiskefumé og små ristede kartofler

*

Desserter:

Marcel chokoladekage, vaniljebagte rabarber, Crème Brûlée og vaniljeis garneret med pistagetwill

Champagnesuppe med friske bær, rabarber og vaniljeis garneret med chokoladetwill

Sprøde kiks lagt i lag med kokos is. Hertil the creme

Herefter serveres kaffe/the, små hjemmelavede chokolader og en avec samt (til  7 timers arrangementer) fri bar med øl, vand og vin. Spiritus kan afregnes efter forbrug.

*

Vi bestræber os på at gøre Deres arrangement så personligt som muligt, så hvis De har specielle ønsker til Deres arrangement, må De endelig sige til.

Vi tager forbehold for evt. kommende prisreguleringer.