Ring på telefon 38 28 90 00 ellerkontakt os her

Musik arrangementer

19. Januar 2018
Andreas Bo – Akustisk koncert
inkl. 3-retters menu & vine ad libitum
Køb billet her

Menu:

Foret:
Ristet sandart filet med sprødt skind, serveret på syltede gulerødder, fiske fumé.

Hovedret:
Italiensk porchetta hertil sautér af sæsonens kål, kompot af tomat og en rosmarin sauce.

Dessert:
Baileys penna cotta med karamelliseret nødder og lime creme.


24. Januar 2018
Lis Sørensen
inkl. 3-retters menu & vine ad libitum
Køb billet her

Forret:
Stegt torsk ryg rullet i krystalliseret valnødder, på en risotto af perlebyg.

Hovedret:
Amber Ale. braiseret svinebryst ”durok”, pure af grønkål, glaseret rodfrugter,  salvie sauce.

Dessert:
Marcel chokoladekage, æble kompot vanilje creme.

 

9. februar 2018
Tøsedrengene
inkl. 3-retters menu & vine ad libitum
Køb billet her

Forret:
Krabbe bisque, med frisk krabbekød.

Hovedret:
Kalve culotte med ristede svampe, braiseret porre hertil kylling bouillon.

Dessert:
Æble tærte med kanel creme.

 

16. marts 2018
Uffe Holm
inkl. 3-retters menu & vine ad libitum
Køb billet her

Forret:
Pocheret hellefisk, ristede blomkål hertil bacon og

Hovedret:
Okse cuvette med persillerod pure, glaseret rosenkål og rødbeder hertil rødvin sauce.

Dessert:
Rababar suppe med bagte rababer, vaniljeis, marengs og crumble