Ring på telefon 38 28 90 00 ellerkontakt os her

Koldt bord og selskabsbuffeter

 bellahoej7

Herunder finder De et udsnit af vores kolde borde og buffeter. Har De specielle ønsker, må De endelig sige til, så vi sammen med vor køkkenchef kan finde det rette til Dem.

Angementerne er enten af 5 eller af 7 timers varighed, hvor 7 timers arrangementer er inklusiv fri bar. Begge typer kan naturligvis forlænges.

Blomsterdekorationer i årstidens farver eller efter eget ønske er inkluderet i både 5 og 7 timers arrangementerne.

IMG_7728

*

Koldt bord I

Velkomstdrink serveres ved ankomst, hvor der ligeledes vil være isvand. Herefter serveres mad og øl, vand og snaps samt Vinmenu I.

 *Marinerede sherry- og karrysild med æble og selleri*     *Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med fedt og smør*     *Laks, gravad med salt, brun farin og fennikel. Hertil dildsauce*     *Panerede stegte rødspættefileter med remoulade og citron*     *Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon*     *Glaseret skinke med estragonkartofler*     *Oksetyndsteg med blommechutney*     *Udvalg af franske og danske oste med grønt og druer*

Herefter serveres kaffe/the, små hjemmelavede chokolader og en avec samt (til  7 timers arrangementer) fri bar med øl, vand og vin. Spiritus kan afregnes efter forbrug. Hvis der ønskes natmad, forlænges arrangementet med en time.

Min. 20 couv.  5 tim. 698 kr. / 7 tim. 848 kr.

*

Koldt bord II

Velkomstdrink serveres ved ankomst, hvor der ligeledes vil være isvand. Herefter serveres mad og øl, vand og snaps samt Vinmenu I.

*Marinerede sherry- og karrysild med æble og selleri*     *Stegte sildefileter med dild og sennep*     *Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med fedt og smør*     *Grønlandske fjordrejer med citron og kryddermayonnaise*     *Laks gravad med salt, brun farin og fennikel*     *Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade*     *Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon*     *Mørbradbøffer med champignon á la crème*     *Flæskesteg med marineret rødkål*     *Oksetyndsteg, serveret med blommechutney*     *Udvalg af franske og danske oste med grønt og druer*     *Chokoladekage med frugtcoulis og vaniljeis*

Herefter serveres kaffe/the, små hjemmelavede chokolader og en avec samt (til  7 timers arrangementer) fri bar med øl, vand og vin. Spiritus kan afregnes efter forbrug. Hvis der ønskes natmad, forlænges arrangementet med en time.

Min. 20 couv. 5 tim.  748 kr. / 7 tim. 918 kr.

bellahoej7

Buffet I

Velkomstdrink serveres ved ankomst, hvor der ligeledes vil være isvand. Herefter serveres mad og øl og vand samt Vinmenu I.

*Indbagt laks med krydderurtecreme*     *Fisketerrin svøbt i noritang med tomat og rød pimentsalsa*     *Stegt lammekølle med courgetter og aubergine*     *Sprøde kartofler i timian og rygeost*     *Grillet kyllingebryst med avocado og guacamole*     *Årstidens spæde grønne salater*     *To danske oste med radiser og bladeselleri*     *Frugttærter med calvadoscreme*

Herefter serveres kaffe/the, små hjemmelavede chokolader og en avec samt (til  7 timers arrangementer) fri bar med øl, vand og vin. Spiritus kan afregnes efter forbrug. Hvis der ønskes natmad, forlænges arrangementet med en time.

Min. 20 couv.  5 tim. 698 kr. / 7 tim. 848 kr.

*

Buffet II

Velkomstdrink serveres ved ankomst, hvor der ligeledes vil være isvand. Herefter serveres mad og øl og vand amt Vinmenu I.

*Filet af stegt ferskvandsfisk sat på små salater med persilleolie*     *Kold skaldyrssoufflé med tomatvinaigrette*     *Saltrøget hellefisk med fennikelsalat og syrnet fløde*     *Helstegt oksetyndsteg med blommechutney*     *Farseret bornholmerhane*     *Marinerede kartofler med skalotteløg og drueagurker i brøndkarse-vinaigrette*     *Marksvampe i balsamisk eddike og honning*     *Tomattærte med ost*     *Udvalg af franske og danske oste med grønt og druer*     *Friske jordbær med vaniljeis*

Herefter serveres kaffe/the, små hjemmelavede chokolader og en avec samt (til  7 timers arrangementer) fri bar med øl, vand og vin. Spiritus kan afregnes efter forbrug. Hvis der ønskes natmad, forlænges arrangementet med en time.

Min. 20 couv. 5 tim 748 kr. / 7 tim. 918 kr.

 *

 Buffet III

Velkomstdrink serveres ved ankomst, hvor der ligeledes vil være isvand. Herefter serveres mad og øl og vand samt Vinmenu I.

*Saltet østersølaks med salat af fennikel og nektariner*     *Stegte rødfisk fileter marineret i rosmarin og serveret på små salater*     *Friskdampede muslinger med persille og hvidløg*     *Varmrøget ørred på små artiskokker med skarpe løg*     *Carpaccio af okseinderlår med tynde parmesanflager og marineret med tomatolie*     *Farseret perlehønebryst med ristet olivenpolenta*     *Kalveculotte stegt med italienske krydderurter og anrettet med ratatouille*     *Porretærte med mandler og friskrevet parmesan*     *Marinerede kartofler med sæsonens friske krydderurter*     *Udvalg af danske gårdoste, med grønt og druer*     *Frugttærte med sæsonens frugter*     *Chokoladedessert med frugter og mandelkiks*

Herefter serveres kaffe/the, små hjemmelavede chokolader og en avec samt (til 7 timers arrangementer) fri bar med øl, vand og vin. Spiritus kan afregnes efter forbrug. Hvis der ønskes natmad, forlænges arrangementet med en time.

Min. 20 couv.  5 tim. 798 kr. / 7 tim. 968 kr.

Hvis det ønskes, er det muligt, sammen med vores køkkenchef, at tilrettelægge sin egen buffet/koldt bord – spørg herefter. Der vil forekomme ændringer i forhold til årstiden. Når dette sker, vil et alternativ blive tilbudt.

Vi tager forbehold for evt. kommende prisreguleringer.