Ring på telefon 38 28 90 00 ellerkontakt os her

Reception

Reception I

*Kanapéer med røget laks og dild*
*Croutoner med laksetatar og purløg*
*Håndsandwich*
*Vol au vent med purløgscreme og lakserogn*
*Kalvefrikadeller med rosmarin*
*Emmentaler med grønne druer*
*Grønsagstærter*
*Frugtfad*
*Petit four*

Min. 30 couv.

*

Reception II

*Kanapéer med rejer og dild*
*Vol au vent med fyld af fisk og lakserogn*
*Ferskrøget laks serveret med flødeost*
*Kanapéer med røget andebryst og auberginekaviar*
*Ristet scampi med pesto og hvidløg*
*Filodej svøbt omkring oksekød tilsmagt med chili*
*Små tomater med grønsagsfyld*
*Ostetærter med paprika*
*Sprødt rugbrød med blåskimmelost og druer*
*Årstidens udskåret frugt*
*Petit four*

Min. 30 couv.