Ring på telefon 38 28 90 00 ellerkontakt os her

Buffetter

Buffet I

*Indbagt laks med krydderurtecreme*
*Fisketerrin svøbt i noritang med tomat og rød pimentsalsa*
*Stegt lammekølle med courgetter og auberginer*
*Sprøde kartofler i timian og rygeost*
*Grillet kyllingebryst med avocado og guacamole*
*Årstidens spæde grønne salater*
*To danske oste med radiser og bladeselleri*
*Frugttærter med calvadoscreme*

Min. 20 couv.

*

Buffet II

*Filet af stegt ferskvandsfisk sat på små salater med persilleolie*
*Kold skaldyrssoufflé med tomat-vinaigrette*
*Saltrøget hellefisk med fennikelsalat og syrnet fløde*
*Helstegt oksetyndsteg med blommechutney*
*Farseret bornholmerhane*
*Marinerede kartofler med skalotteløg og drueagurker i brøndkarse-vinaigrette*
*Marksvampe i balsamisk eddike og honning*
*Tomattærte med ost*
* Udvalg af franske og danske oste med grønt og druer *
*Friske jordbær med hjemmelavet vaniljeis*

Min. 20 couv.

*

Buffet III

*Saltet østersølaks med salat af fennikel og nektariner*
*Stegte rødfisk fileter, marineret i rosmarin og serveret på små salater*
*Friskdampede muslinger med persille og hvidløg*
*Varmrøget ørred på små artiskokker og med skarpe løg*
*Carpaccio af okseinderlår med tynde parmesanflager og marineret med tomatolie*
*Farseret perlehønebryst og ristet olivenpolenta*
*Kalveculotte stegt med italienske krydderurter og serveret med ratatouille*
*Porretærte med mandler og friskrevet parmesan*
*Marinerede kartofler med sennep og estragon*
*Udvalg af danske gårdoste med grønt og druer*
*Citrontærte med lime-/vaniljecreme*
*Chokoladedessert med frugter og mandelkiks*

Min. 20 couv.

Hvis det ønskes, er der mulighed for sammen med vores køkkenchef at tilrettelægge sin egen buffet – spørg herefter.

Der kan forekomme ændringer i forhold til årstiden. Hvis dette skulle ske, vil et alternativ blive tilbudt.