Ring på telefon 38 28 90 00 ellerkontakt os her

Selskabsmenuer

Selskabsmenu I

Forretter:
*Hjemmerøget laks på plukket salat med parmesankiks, basilikum og pesto*
*Cremet kartoffel-/porresuppe med ristet bacon og persillerods fritté*
*Reje cocktail*
Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle forretter

Hovedretter:
*Stegt unghanebryst farseret med salvie og anrettet på en sauté af spidskål. Serveres med Pommes Anna og rødvinsglace*
*Gammeldags oksesteg serveret med årstidens gotlandske grøntsager, agurkesalat, tyttebær og kartofler med skysauce*
*Ovnbagt filet af vesterhavstorsk anrettet på bund af sauteret spinat. Hertil perleløg, små kartofler og safran beurre blanc*

Desserter:
*Hjemmelavet æbletærte på mazarinbund og serveret med hjemmelavet vaniljeis og hindbærcoulis*
*Tre slags chokolademousse serveret med creme anglaise*
*Trifli lavet på hindbær og serveret med hjemmelavet is og pistagetwill*

*

Selskabsmenu II

Forretter:
*Legeret jordskokkesuppe med røget andebryst og purløg*
*Carpaccio af oksefilet med parmesanost, citronolie og rucolasalat*
*Ristet rødfisk anrettet på julienne af gotlandske rodfrugter og serveret med fiskefumé og krydderurtesalat*
Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle forretter

Hovedretter:
*Culotte fra sødmælkskalv serveret med langtidsbagte tomater og grønne bønner. Hertil Pommes Anna og portvinsglace*
*Perlehønebryst farseret med chorizo og anrettet på sæsonens spæde garniture. Hertil ristede rissolles og en glace på rosmarin *
*Gratineret pighvarfilet anrettet på svamperisotto og serveret med østerssauce*

Desserter:
*Chokoladekage med syltede pærer, hjemmelavet vaniljeis og chokoladetwill*
*Vanilje-/chokoladeparfait med nøddebund. Hertil passionsfrugtcoulis*
*Italiensk Tiramisu*

*

Selskabsmenu III

Forretter:
*Jomfruhummerbisque med hummerhaler og krydderurtesalat*
*Stegt ungduebryst serveret med foie gras-terrin og kantarelcreme*
*Hvidvinsdampet rødtungefilet anrettet på en sauté af spæde spinater. Hertil muslingesauce og tomatcoulis*
Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle for- og mellemretter

Mellemretter:
Hvis der ønskes mellemret, kan dette udarbejdes sammen med køkkenchefen. Pris fra 78 kr.

Hovedretter
*Kalvefilet farseret med kronvildt. Hertil ristede svampe, Pommes Anna og Carl Johan sauce*
*Medaljon af oksemørbrad anrettet på Pommes de Creme. Hertil perleløg, små courgetter og trøffelglace*
*Steak af tun serveret med en sauté af tomat, asparges, fiskefumé og små ristede kartofler*

Desserter:
*Marcel chokoladekage, vaniljebagte rabarber, Crème Brûlée og vaniljeis garneret med pistagetwill*
*Champagnesuppe med friske bær og rabarber. Hertil vaniljeis og chokoladetwill*
*Sprøde kiks lagt i lag med kokosis. Hertil thecreme*

IMG_7554 IMG_7728