Ring på telefon 38 28 90 00 ellerkontakt os her

Koldt bord

Koldt bord I

 *Marinerede sherry- og karrysild med æble og selleri*   *Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med fedt og smør*   *Norsk laks, gravad med salt, brun farin og fennikel. Hertil dildsauce*   *Panerede stegte rødspættefileter med remoulade og citron*   *Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon*   *Glaseret skinke med estragonkartofler*   *Oksetyndsteg med blommechutney*   *Udvalg af franske og danske oste med grønt og druer*

Min. 20 couverter

 

Koldt bord II

*Marinerede sherry- og karrysild med æble og selleri*   *Stegte sildefileter med dild, smurt med sennep*   *Hjemmebagt groft rugbrød og landbrød med fedt og smør*   *Grønlandske fjordrejer med citron og kryddermayonnaise*   *Norsk laks, gravad med salt, brun farin og fennikel*   *Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade*   *Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon*   *Mørbradbøffer med champignon á la crème*   *Flæskesteg med marineret rødkål*   *Oksetyndsteg, serveret med blommechutney*   *Udvalg af franske og danske oste med grønt og druer*   *Chokoladekage med frugtcoulis og hjemmelavet vaniljeis*

Min. 20 couverter