Ring på telefon 38 28 90 00 ellerkontakt os her

Nytår

vine

Nytårsaften 2017

Aftenen begynder kl. 19.00 med en 4-retters menu inkl. vinmenu ad libitum. Efterfølgende serveres kaffe og en avec. Baren åbner efter spisning og kl. 24.00 serveres champagne og kransekage, hvorefter der spilles op til dans.

*

Forret

Østersøhummer som bisquet med kammuslinger og hummerstykker

*

Mellemret

Gratineret pighvar på underlag af friskdampet grøntsager med fiskefumé og en bordure af tomatcoulis

*

Hovedret

Medaljon af oksemørbrad serveret med årstidens honningglaserede rodfrugter, ristede kantareller, pommes rôsti og trøffelglace

Der vil være friskbagt brød & smør til retterne

*

Dessert

Marcel chokoladekage med bærkompot og vaniljecreme

Couvertpris: 1.148 kr.