Ring på telefon 38 28 90 00 ellerkontakt os her

Julefrokost

Jule buffet tirsdag d. 26.december 2017 kl. 12.00 –17.00

Marinerede sild med løg og kapers.

Karrysild med rødløg og æg.

Stegte sildefileter smurt med sennep.

Marineret sild

Rugbrød, hvidt brød, fedt og smør.

Grønlandske rejer med citron og kryddermayonnaise.

Norsk gravet laks, Hertil dildsauce.

Varmrøget laks.

Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade.

Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.

Mørbradbøffer med champignon á la crème.

Flæskesteg med marineret rødkål.

Oksetyndsteg, serveret med blommechutney.

Andesteg med æbler og svesker, hertil ande sauce.

Medister pølse med grønlang kål.

Udvalg af franske og danske oste, med grønt og druer.

Chokoladekage.

Ris a la mande.

Æble tærte.

Panna cotta kirsebær.

Pris pr. person kr. 248,00